Γνωρίστε τον Mr. Evans

by Mr. Evans

Αν εγώ μπορώ να ταξιδέψω, γιατί όχι και εσείς;
Το 2012, ένα αγόρι και ένα κορίτσι ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν ένα δώρο για τη φίλη τους, την Jo, στην Ελλάδα, όταν πέφτουν πάνω μου σε ένα stand με τουριστικά είδη στο αεροδρόμιο. Με κοίταξαν, τους κοίταξα, με ζούλιξαν και τραγούδησα για αυτούς. Αμέσως κατάλαβαν ότι θα της ταίριαζα.
Το όνομα μου είναι Mr. Evans και από τότε είμαι ο ταξιδιωτικός φίλος σε κάθε ταξίδι της Jo. Συνήθως μέσα σε μια τσάντα ή κρεμασμένος από αυτήν, περιπλανιέμαι στην Ελλάδα και το εξωτερικό, φωτογραφίζομαι σε ιστορικές τοποθεσίες και μνημεία, ή απλά σπάω τη σιωπή με το τραγούδι μου.

Με τη δημοτικότητά μου στα social media να χτυπάει κόκκινο και την αγάπη της Jo για τα ταξίδια, η δημιουργία αυτού του ταξιδιωτικού blog ήταν ένα φυσικό επακόλουθο. Αν είστε ανήσυχο πνεύμα και σας αρέσει να ταξιδεύετε, ή αν απλά ψάχνετε έμπνευση για ένα μελλοντικό σας προορισμό, περιηγηθείτε ελεύθερα στις σελίδες του site μου και αφήστε μου τα σχόλιά σας.

Και να θυμάστε τα λόγια του Λάο Τσε: “Ένα ταξίδι χιλίων χιλιομέτρων αρχίζει μ’ ένα βήμα.”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy