Καντιναϊς: Ένα beach bar αλλιώτικο από τα άλλα.

by Mr. Evans
Καντιναϊς

-Hey Evans, για που τραβείς;
-Καντιναϊς Καντιναϊς

Αυτή την ατάκα σκεφτόταν ο καλός μου Mr.Evans, όλες εκείνες τις ημέρες που φιλοξενήθηκε και έζησε από κοντά την εμπειρία του να κοιτάς τα αστέρια με γυμνό μάτι μέσα στο σκοτάδι και να ακούς το κύμα, να πίνεις χαλαρά το ποτό σου με παρέα που θα γνωρίσεις εκεί και θα γίνεις φίλος από το πουθενά, να μετράς τα βότσαλα στον πιο όμορφο κολπίσκο.

Αν βρεθείς προς Επίδαυρο, αν ο δρόμος σου είναι προς Γαλατά, Πόρο ή Μέθανα οδικώς, αν για κάποιο λόγο θέλεις να ξεσκάσεις και να πάρεις όμορφες εικόνες, τότε σου προτείνω μικρέ μου ταξιδιώτη, να επισκεφτείς το beach bar Καντιναϊς.
Βρίσκεται μόλις  2 ώρες και κάτι από την Αθήνα και ανήκει στην Τροιζήνα. Θα το βρεις ανοιχτά από μέσα Ιούνη έως τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη.

Ένας από του λόγους που ερωτεύθηκα το μέρος εκείνο πριν καν πάω (μου το είχαν προτείνει τελευταία στιγμή), ήταν η γαλήνη εκείνη που ένιωθα ότι έχει, εκείνη την αύρα που αναζητάς, το να κάθεσαι σε μια αιώρα και να νιώθεις το δροσερό αεράκι, το να κατεβαίνεις στην παραλία Βοτσαλάκια (όνομα και πράγμα) που έχει ακριβώς από κάτω και να πλατσουρίζεις ή να αφήνεις να σκάει πάνω σου το κύμα από καταγάλανο νερό. Σε αυτήν την περίπτωση σου προτείνω να πας νωρίς που δεν θα έχει κόσμο και μπορείς να χαρείς την παραλία.

Αν έχεις κανό, πάρε το μαζί σου ή ζήτα από κάποιον, γιατί η εμπειρία είναι μοναδική (αν και δεν πρόλαβα να κάνω αλλά έχω χρωστούμενο), κολύμπα όσο πιο ανοιχτά μπορείς και χάσου στις γύρω ερημικές παραλίες. Ανέβα στην Καντιναϊς και πιες μια δροσερή μπίρα ή μπύρα (διάβασε το όπως θες), δοκίμασε τις καθημερινές σπιτικές ποικιλίες που κάθε φορά θα βρεις και κάτι νέο να δοκιμάσεις. Θα σου πω, πως αν είσαι χορτοφάγος θα βρεις πολλές επιλογές!

Μην ξεχάσεις να μείνεις έως το βράδυ, τότε που τα φώτα δεν υπάρχουν, μονάχα κεριά, καλή μουσική και τα μακρινά φώτα από τα Μέθανα, που βρίσκονται απέναντι σου.
Μείνε ανοιχτός σαν άνθρωπος και σαν ψυχή και τότε όλα σίγουρα θα φανούν πιο φωτεινά.

Σου αφήνω εδώ το κλασικό link για περισσότερες πληροφορίες.
Για την διαδρομή link

Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία τον Άγγελο και τον Γρηγόρη.
See you soon!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy