Παραμύθια, ζεστή σοκολάτα, λαχταριστά κέικ… στο Little Kook

by Mr. Evans

Οι μεγάλοι σου λένε πως τα παραμύθια δεν ζωντανεύουν. Πως η φαντασία πρέπει να μένει στη φαντασία. Πως δεν υπάρχουν κόσμοι με γιγάντιες φασολιές, μαγικά γοβάκια, κακές μάγισσες και τραπουλόχαρτα-στρατιώτες. Οι εμπνευστές και δημιουργοί του Little Kook, Κώστας Τζώρτζης και Γιάννης Θάνος φαίνεται πως διαφωνούσαν με αυτό και το απέδειξαν δημιουργώντας ένα μοναδικό, θεματικό cafe/cupcake store στο κέντρο της Αθήνας.

DSC00090

Λίγα μέτρα μακριά από το Μετρό Μοναστηράκι, στην Καραϊσκάκη και αριθμό 17, βρίσκεται ένας μοναδικός παράδεισος που η φαντασία ζωντανεύει. Η αλήθεια είναι πως την περισσότερη ώρα την πέρασα με μια φωτογραφική στο χέρι, αλλά πως να μην το κάνεις, όταν σε υποδέχεται η Σταχτοπούτα και σε οδηγεί στο τραπέζι σου; Κάθε γωνιά στο χώρο αυτό, όπως και όλα τα άτομα που εργάζονται είναι μοναδικά, top to toe που λέμε εδώ στην Ελλάδα.

Αφού λοιπόν φωτογραφήσαμε κάθε τι στο χώρο και δοκιμάσαμε την υπομονή του ευγενέστατου προσωπικού, ήρθε η ώρα να παραγγείλουμε. Για πρώτη επίσκεψη, και όντας σε δίαιτα, περιοριστήκαμε σε ζεστές σοκολάτες και τσάι… Ε και ένα cupcake oreo (μαγευτικό!). Πριν ικανοποιήσετε τον ουρανίσκο σας θα πρότεινα να περάσετε μια βόλτα από το ισόγειο, εκεί δίπλα στο ταμείο, και να ρίξτε μια ματιά στις βιτρίνες με τα γλυκά, αν και αυτό δεν νομίζω να σας βοηθήσει να αποφασίσετε… Μάλλον θα σας δυσκολέψει περισσότερο. Μη ξεχάσετε να ζητήστε μια χαρτοπετσέτα για να σκουπίσετε τα σαλάκια που θα τρέξουν κοιτώντας κάτι σαν το παρακάτω.

DSC00098

Η ποικιλία είναι μεγάλη και δεν περιλαμβάνει μόνο cupcakes και τουρτοκέικ, αλλά και λαχταριστές κρέπες, τις οποίες θα μπείτε σε πειρασμό να ‘κλέψετε΄από τα παιδάκια στο διπλανό τραπέζι (μάλλον δεν έπρεπε να το πω αυτό).

Από θέμα τιμών είναι σίγουρα φυσιολογικές για το επίπεδο του μαγαζιού, τόσο σαν χώρος όσο και σαν γεύσεις.

Αν θέλετε να νιώσετε πάλι παιδιά, ο Mr. Evans προτείνει να αφήστε το μυαλό σας ανοιχτό, τη φαντασία σας να καλπάζει και επισκεφτείτε το Little Kook, για μια εμπειρία που σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία!

Πληροφορίες: Little Kook, Καραϊσκάκη 17, Ψυρρή, Αθήνα, 210 3214144
Ανοιχτό καθημερινά 11:00 – 00:00

Oreo cupcake
Oreo cupcake

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy